HEI HYGGELIG Å MØTE DEG

Jeg er Baard I. Storsveen Tofting Løtvedt

Nå vil jeg bruke min erfaring og kunnskap til å hjelpe deg med din karriere og utvikling. Med skreddersydde kurs og programmer for deg uansett hvor du står i din karrierereise. Nyutdannet eller senior, toppleder eller på vei inn i din første jobb som leder. Her hos lederskapsakademiet.no finner du råd og kurs som gir deg den utviklingen du trenger, når du trenger det, der du er.

Jeg startet min karriere i Forsvaret, der tok jeg min lederutdannelse ved Hærens Krigsskole. Da jeg åtte år senere ville gjøre et karriereskift og søkte jobb I privat næringsliv fikk jeg meg en stor overraskelse. Jeg søkte, ikke mindre enn, 62 stillinger og kom ikke på intervju til en eneste av stillingene jeg søkte. Hva gjorde jeg feil?

Jeg fant ut hva jeg måtte gjøre annerledes og startet kort tid etter min karriere i rekrutteringsbransjen. I 1996 rekrutterte jeg min første toppleder for en stor amerikansk virksomhet. Siden har jeg rekruttert til hundrevis av lederstillinger og gjennomført tusenvis av intervjuer, både i privat og offentlig sektor. Jeg er DNV sertifisert rekrutterer, og trener erfarne og nye intervjuere i intervjuteknikk. Ledergruppeutvikling er noe jeg har jobbet mye med, jeg har trent ledere og jobbet med ledergrupper i svært ulike virksomheter. Jeg har rekruttert styremedlemmer for staten og eierskapsavdelingen, så vel som for private virksomheter. Jeg driver styreveiledning og opplæring og er selv aktiv i styrearbeid. Jeg har fått tillit som mentor for studenter ved BI med særlig fokus på å få flere kvinner i ledelse.

Mine evner som mentor har jeg også brukt som veileder for toppledere så vel som personer som har ønsket å lykkes med et karriereskift. 

Og du! Min karriere har ikke bare vært suksess, jeg har gjort feil, gått på trynet, tatt lederjobb jeg ikke lykkes med. Alt dette kan du høre mer om når vi jobber sammen i et av våre kurs. Vi sees.

"den utviklingen du trenger, når du trenger det, der du er"

Alder ingen hindring

Lær hvordan du kommer til intervju på drømmejobben etter fylte 50.

Les mer

Styrearbeid

Lær hvordan du får ditt første styreverv.

Gratis webinar

Intervjuteknikk

Lær å intervjue som en proff.

Les mer

Erfaring

 

Jeg har jobbet med hundrevis av kunder i privat og offentlig sektor. Her presenterer et lite utvalg av kunder i ulike segmenter. Foruten det som kommer fram her har jeg jobbet mye med bygg og anlegg, retail og handel, bank og finans, IT & Telekom, NGO'er og mye annet. Sjansen er stor for at jeg har jobbet med en næring nær deg.

Hvorfor gjør jeg dette?

 

Jeg har gjennom mitt lange virke som rådgiver sett at det er begrenset med muligheter for å ta del i gode lederutviklingsprogrammer eller karrierekurs. Ofte er det dyrt og i praksis bare tilgjengelig for de som jobber i en virksomheter som er villige til å betale for omfattende og dyre programmer. 

Samtidig vet jeg at de fleste ønsker å utvikle seg, de fleste vil gjerne gjøre endringer i hverdagen som skaper utvikling og mestring.

Gjennom lederskapsakademiet.no ønsker jeg å dele kunnskap og erfaringer gjennom å lære deg hvordan du når dine mål med metoder som virker. Her hos lederskapsakademiet.no får du tilgang til kunnskap og læring som normalt er del av programmer eller seminarer til flere hundretusen kroner, for en langt mer overkommelig pris. Faktisk er mange av rådene våre helt gratis. Alt du behøver å gjøre for å bli endel av vårt lille samfunn er på registrere deg her.

Samarbeidspartnere

 

I alle livets situasjoner og faser blir vi bedre med en god partner ved vår side. Lederskapsakademiet er så heldig å ha flere gode partnere. Samarbeidet gjør oss bedre rustet til å løse oppgaver som spenner over mer enn egen kompetanse. Her er våre samarbeidspartnere i dag, og flere håper vi det blir. Om du og din virksomhet ser nytte av å samarbeide med Lederskapsakademiet.no, ta kontakt for en god prat om fag og verdier.

Verdier er grunnlaget i alle våre samarbeid, når vi har like verdier blir samarbeidet verdifult for alle parter.