2.900,00 NOK

Bestill i dag og få med minikurset 10 viktige ting du må kunne når du søker jobb i det offentlige, gratis.

En svært nyttig veileder for deg som har tenkt å søke jobb i en kommune, fylkeskommune eller statlig etat.

Alder ingen hindring

Hvem bør delta

Dette kurset er for alle som har lang jobberfaring og nå skal søke ny jobb, enten du fortiden er uten jobb eller har tenkt å søke deg fra den jobben du har. Det passer både for medarbeidere, mellomledere og ledere.

Dette kurset er grundigere og mer altomfattende en de fleste jobbsøkerkurs eller såkalte outplacement programmer. Kurs som koster fra 10.000 - 50.000,-.

Plan og mål

Målet med dette kurset er enkelt, vi skal gjøre deg i stand til å komme på intervju til jobben du vil ha og vi skal sende deg på intervju, godt forberedt og med suksess i blikket. Vi kan ikke garantere deg at du får jobben som står øverst på din ønskeliste, vi vet jo ikke hvem du konkurrerer mot der, men vi skal få deg til intervju på den rette jobben for din erfaring og kompetanse. Og, kanskje enda viktigere vi skal sammen sørge for at alder ikke er et tema.

Etter dette kurset vet du ville jobber du skal søke. Du vet hvordan du skal skrive søknad og CV for å komme på intervju og du skal lære hvordan du best forbereder deg på og gjennomfører jobbintervjuet.

På dette kurset får du innsikt i hvordan du ser på deg selv og din alder og hvordan du kan styre andres oppfatning. Du blir bevisst fallgruver som leder deg til å søke på feil stillinger, hva som tapper deg for energi og bryter ned selvtilliten og tryggheten din som jobbsøker. Enda viktigere, du lærer hvordan du skal endre nettopp det og ta tilbake selvfølelsen og vinnerinstinktet. Gjennom praktiske teknikker og bevisstgjøringsøvelser lærer du hvordan du kan justere tankesett, motivasjon og vaner, slik at du når dine mål og ambisjoner.

Læringsutbytte

  • lære hvordan du skriver en vinnende søknad og CV
  • lære å identifisere hvilke jobber du er godt kvalifisert for
  • lære å analysere en stillingsutlysning, mao forstå hva de ser etter og ønsker seg
  • lære hvordan du bruker stillingsutlysningen til å kontrollere jobbintervjuet
  • lære hvordan du bruker nettverk og hvordan du posisjonerer deg for jobbmuligheter
  • lære å forholde deg til egne og andres fordommer 

Praktisk rettet kurs

Kurset gjennomføres som en kombinasjon av videoforelesninger, praktiske øvelser og kunnskapsquiz. Kursleder sørger for at læringen er både praktisk og erfaringsbasert slik at du umiddelbart kan bruke det du har lært når du skal søke jobb. Ingen forkunnskaper kreves.